"STRAHUJEM DA NIJE UBIJENA": Oglasio se bivši muž Ane Ličnik (34) kojoj se pre skoro dva meseca izgubio svaki trag
Ana Ličnik, Foto: Instagram/moj_beo_grad_

nestala ana ličnik

"STRAHUJEM DA NIJE UBIJENA": Oglasio se bivši muž Ane Ličnik (34) kojoj se pre skoro dva meseca izgubio svaki trag

Blizu dva meseca se traga za Anom.

Objavljeno:

"Ana i dalje nije pronađena, strahujem da je ubijena. To je moja duboka sumnja - gde god ima novca, tu se često javlja i zločin. Ljudi su spremni na najgora dela čak i zbog manjih suma novca. Ana je čista duša, nije zaslužila da je iko prevari zbog novca, a kamoli da joj oduzme život!".

Ovim rečima se oglasio I.J., bivši muž Ane Ličnik (34) koja je nestala 24. marta, a poslednji put je viđena kako izlazi iz autobusa na liniji 23, odakle joj se gubi svaki trag.

"Ana je neposredno pre nestanka prodala stan, pročitao sam iz njenog telefona da se žalila da joj je jedna osoba uzela taj novac i da je ne pušta da uđe u kuću. Nedugo nakon toga, Ana je nestala" - objašnjava neutešan I.J.

Kako kaže, Anin telefon završio je u njegovim rukama nakon što ga je nepoznati muškarac pozvao i rekao da je pronašao njenu torbu sa dokumentima i telefonom u autobusu na liniji broj 23. Anin bivši suprug je nakon toga temeljno pregledao ceo telefon i otkrio šokantne detalje iz njenog života, a potom je sve prijavio i policiji.

Ana Ličnik
Ana Ličnikfoto: Instagram/moj_beo_grad_

"Telefon je u policiji i oni istražuju situaciju, ali sve upućuje na to da je ubijena. Ipak, ja još uvek ne gubim nadu da je živa i da će se pojaviti" - kaže sagovornik.

Anin bivši muž se nadao da je ona nakon što je izašla iz autobusa na Vidikovcu otišla da poseti majčin grob na Orlovači.

"Bila je jako vezana za majku, čiju smrt 2018. godine nikada nije prebolela. Par godina kasnije, svaki put kad bi se dotakla te teme, Ana bi plakala. Kako vreme prolazi, sumnjam da će je pronaći živu, ali ipak ću ponoviti da ne gubim nadu" - zaključuje on.

(Espreso/ Republika/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.